Search

Mænds forum: Impotensbehandling, anvendelse og anmeldelser af generisk Viagra, Cialis, Levitra

Forum for generiske brugere til behandling af impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostata massageapparater

  • Gå til side:

Prostata massageapparater

# 1 Indlæg af Andreo »Mar 13, 2016, 6:51 pm

# 3 Meddelelse RORO »07 Nov 2016, 16:29

# 5 Post SEM123 "13. november 2016, 19:53

Prostata massageapparater

# 6 Post Tatyana »Nov 29 2016, 15:08

Prostata massageapparater

# 7 Post VladD »Nov 29 2016, 15:35

Prostata massageapparater

# 8 Besked Tatyana »Nov 29 2016, 16:27

Prostata massageapparater

# 9 Besked VladD »Nov 29 2016, 16:31

Prostata massager

Prostata massager

# 1 Meddelelse Baragoz »Tue 06/05/2014 12:20

# 2 Meddelelse af rinsar »søndag 15 juni 2014 kl 19:38

# 3 Meddelelse orlov1 »sø 15. juni 2014 kl 19:41

# 4 Indsendt af rinsar »sø 15. juni 2014 kl 19:42

# 5 Meddelelse af rinsar »søn 15 juni 2014 kl 19:45

# 6 Meddelelse rinsar »sø 15. juni 2014 kl 19:45

# 7 Meddelelse orlov1 »sø 15 juni 2014 kl 19:45

# 8 Meddelelse rinsar »søndag 15 juni 2014 kl 19:48

# 9 Indsendt af Dmitri »Tue 22 juli 2014 16:33

# 10 Meddelelse rinsar »Mandag 18 Aug 2014 1:58

# 11 Meddelelse fra finland232 »Lør 06 sep, 2014 11:42 pm

# 12 Indsendt af Dmitri »Ons 17. september 2014 15:19

# 13 Besked Skier »Sat Sep 20, 2014 4:17 pm

# 14 Indsendt af Dmitri »Sun Sep 21, 2014 3:43 am

# 15 Indsendt af VitaliyViktorovich »Sun Oct 19, 2014 1:42 pm

# 16 Indsendt af Dmitri »Lør 19 okt 2014 11:21

# 17 Post VitaliyViktorovich »Sun 19 okt 2014 11:34

# 18 Besked Scarface »Tors 23 okt 2014 20:25

# 19 Indsendt af hencok »Mon 29 dec 2014 2:18 am

# 20 Indsendt af Vatheslav »ma jan 05, 2015 10:29 am

Lær at kurere prostatitis.

Gendannelse vil begynde i dag.

Detaljeret og tilgængelig om moderne metoder.
diagnosticere og behandle prostata sygdomme

  • - Identificer årsagerne
  • - Suppression af prostata infektioner
  • - Behandlingsmetoder
  • - Hvordan man ikke bliver syg igen og andre

Den bedste prostata massager til anmeldelser: hvordan man ansøger og gør sig selv (med fotos og pris)

Vibro massagere og andre lignende produkter er designet til selvmassage af prostata. Urologi anbefaler at anvende disse enheder til behandling og forebyggelse af inflammatoriske processer lokaliseret i prostata, normaliseringen af ​​funktionen af ​​det mandlige genitourinære system. Overvej hvordan man korrekt bruger massageapparater, hvordan man vælger den mest effektive enhed af høj kvalitet, samt hvordan man laver en prostata massager.

Virkningsprincip og terapeutisk virkning

Anmeldelser fra urologer tyder på, at brugen af ​​sådanne produkter er en effektiv måde at slippe af med prostatitis. Ved hjælp af en massager til prostata kan du opnå sådanne effektive resultater:

  • Forbedre erektil funktion.
  • Forøg effektiviteten af ​​lægemidler, der bruges til at behandle prostata.
  • For at forbedre processerne for udstrømning af prostatsekretion, der forhindrer forekomsten af ​​prostatitis, strømmer ind i den kroniske form.
  • Forøg seksuel lyst.
  • At stimulere processen med blodtilførsel og ernæring af prostatavævet.
  • Reducer risikoen for dannelse af ondartede neoplasmer.
  • Forbedre urinprocesser.

Brug af vibrerende massager anbefales specielt til mænd i aldersgruppen over 40 år til forebyggende formål.

Hvem anbefales

Urologisk prostata massager anvendes, hvis følgende indikationer er til stede:

  1. Prostatitis i kronisk fase.
  2. Prostata adenom.
  3. Uretroprostatita.
  4. Erektil dysfunktion.
  5. Prostata vesiculitis.

arter

Apoteker præsenterer forskellige typer af sådanne produkter for at stimulere prostata, hvilke eksperter, afhængigt af handlingsprincippet, er opdelt i følgende grupper:

  • Prostata-vibratoren er den mest populære type prostata-stimulerende enhed. Disse enheder er enkle og nemme at bruge. Den prostata vibrerende massager giver en god effekt på prostata patologier, genopretter tonen i glatte vægge, eliminerer puffiness, stimulerer blodcirkulationen processer.
  • Ifølge mændene er den elektriske prostata massager ret vanskeligt at bruge, kræver visse færdigheder og færdigheder. Electromassage prostata består af to elektroder. Et af elementerne introduceres i urinrøret, og det andet er fastgjort i coccyksområdet. Det er ret svært at gennemføre en sådan procedure selv, men det hjælper med at slippe af med ubehagelige symptomer godt og hurtigt.
  • Ikke-invasiv prostata massager - giver kun en ekstern effekt uden rektal penetration. For at opnå resultater sidder patienten på enheden, hvilket gør bekkenet translationsbevægelser. Repræsentanter for det stærkere køn, der bruger sådanne anordninger, bemærker deres enkle, bekvemme drift, fraværet af ubehag. Men ifølge læger er sådanne produkter ikke effektive til medicinske formål, de kan kun anvendes som profylaktiske midler.

Vibro massagere er de mest populære

Enheder på det moderne marked har evnen til at skifte modes, som giver dig mulighed for at arbejde på prostata med forskellige styrker. Den utvivlsomme fordel ved sådanne produkter er deres mobilitet, bærbarhed, procedurerne kan udføres uafhængigt derhjemme uden at spilde tid på at besøge urologisk kontor.

Applikationsfunktioner

Prostata massage med en speciel enhed er en ret simpel procedure, men for at opnå et positivt resultat skal visse regler følges.

Før du bruger en massager, er det tilrådeligt at konsultere en læge, der kan udelukke forekomsten af ​​akutte inflammatoriske processer, fordi dette er en kontraindikation for brugen af ​​stimulerende enheder. Lægen vil også fortælle dig antallet af procedurer, der kræves for et bestemt klinisk tilfælde, og vælg den bedste model.

Lær hvordan du masserer prostata, du kan se specielle lektioner om driften af ​​massageapparater. Efter at have studeret omhyggeligt en video-lektion, kan en mand selvstændigt lave en massage for sig selv.

Hvordan man bruger en prostata massager? For at gennemføre proceduren skal være ordentligt forberedt. Først skal du rense tarmene, hvilket gør en flod. Behandl derefter enheden med en antiseptisk opløsning. For at lette indførelsen af ​​enheden i endetarmen, anbefaler eksperter at behandle anus med et tip ved hjælp af smøremiddel. Men her er det værd at bemærke, at kun vandbaserede smøremidler er egnede til sådanne formål, da petrolatum og andre fede præparater kan beskadige enheden.

Fremgangsmåden anbefales under betingelse af en fyldt blære. I dette øjemed skal der drikke 1-2 liter vand ca. en time før massage. Tværtimod er det tilrådeligt at afholde sig fra at spise.

Prostata massage anbefales, når blæren er fuld.

Hvordan man laver prostata massage korrekt? Det vigtigste er at tage den rigtige stilling. Hver patient vælger en komfortabel position for sig selv. Du kan tage knæ-albue positionen, ligge på sin side, trækker knæene til abdominalområdet (nogle er mere behagelige at ligge på ryggen). Derefter skal enden af ​​enheden forsigtigt indsættes i rektalområdet (den optimale dybde anbefales af lægerne er ca. 5-7 cm), og tænd derefter massageapparatet. Varigheden af ​​den første procedure er 5 minutter. Hver næste session, ifølge lægen, bør øges med 1-1,5 minutter.

Instruktioner for brug af ikke-invasive massageapparater indikerer, at det er nødvendigt at sætte sig ned for at opnå en terapeutisk effekt på enheden. Når du sætter massageapparatet på en stol, skal du sidde på den, så den store del af enheden er placeret under pungen. Derefter skal du simpelthen udføre rytmiske, translatoriske bevægelser i bækkenet. Varigheden af ​​sessionen skal være ca. 10 minutter. For at opnå et virkelig effektivt resultat skal en sådan massage gøres to gange om dagen.

Den højeste kvalitet og mest populære modeller

Det stærkere køn er interesseret: hvordan man vælger den bedste prostata massager? Faktisk blandt de mange enheder på markedet i dag kan du blive forvirret. For at lette opgaven med valg, tilbyder vi dig et lille overblik over de mest populære og populære modeller af vibrerende massageapparater:

  1. Massager Mavit - karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​termisk, magnetisk-puls, mekanisk-vibrationstilstand for eksponering, hvilket er meget bekvemt. Den store vibrationsamplitude af Mavit-enheden muliggør aktivering af frigivelsen af ​​stillestående indhold, lokaliseret i prostata, uden ubehag og smertefulde manifestationer. Regelmæssigt påføring af en urologisk massager til prostata Mavit, der dømmes efter anmeldelser af mænd, er der en chance for at forbedre erektilfunktionen og vandladningen for at øge effektiviteten af ​​antibiotikabehandling. Det er nødvendigt at bruge enheden hver dag, inden for 1-2 uger. Den optimale varighed af procedurerne er 20-30 minutter. Den gennemsnitlige pris på en Mavit massager er ca. 9.000 rubler.
  2. Prostata massager Nexus Revo 2 (Nexus Revo 2) skelnes fra andre enheder ved tilstedeværelsen af ​​modusen for uafhængig rotation af hovedet. Enheden giver terapeutiske og forebyggende virkninger, samt at dømme efter meninger af mænd, der har anvendt det i praksis, bidrager til opnåelsen af ​​en behagelig tilstand af afslapning. Massageren Nexus Revo Stealth er udstyret med et vibroelement og et ekstra reliefstop, der masserer skridtområdet. Enheden har en gearkasse, der gør det muligt at justere vibroelementets rotationshastighed. Den gennemsnitlige pris for enheden er 8500-9000 rubler.
  3. Emils er en indenlandsk medicinsk enhed, hvis handlingsgrundlag er baseret på "kold opvarmning". Denne enhed virker på prostatakirtlen gennem et innovativt selektivt fototerapi regime. Denne teknik er ifølge eksperter sikrere end traditionelle termiske virkninger. En yderligere effekt opnås på grund af magnetisk og mikrovibration regime. Emils-anordningen koster fra 14.000 til 16.000 rubler.
  4. Mens Pleasure Wand (Men's Pleasure Wand) er en moderne vibrerende enhed designet ud fra de strukturelle egenskaber hos de mandlige urinorganer. Enheden er udstyret med en fjernbetjening, som gør sin drift så komfortabel som muligt. Massagerens krop er vandtæt, så du kan bruge den, selv når du tager et bad. Responses enheden har kunnet vinde eksklusivt, både fra læger og fra patienter. Udgifterne til massageren er 4000-4500 rubler.
  5. Straw goby - en af ​​de mest populære ikke-invasive massageapparater. Enkel og nem at bruge enhed, der har en stimulerende effekt på LC-musklerne. Der er sådan en massager i gennemsnit 3000 - 3500 rubler.

For en positiv effekt skal enheden bruges hver dag.

Hvilken prostata massager er bedre? Dette er et rent individuelt spørgsmål, svaret vil hjælpe med at få råd fra en specialist.

Hvordan fremstilles enheden med egne hænder?

Mange mænd tænker på, hvordan man laver en massager til prostata med egne hænder. Ifølge eksperter kan hjemmelavet massageapparat udelukkende anvendes til forebyggende procedurer. Hjemmelavede prostata massagere kan som regel ikke reproducere den optimale form, bøjninger af originalen, designet til effektiv og sikker indsættelse i direkte tarmområdet. Undgå derfor sådanne eksperimenter med dit helbred og få en rigtig høj kvalitet enhed.

At lave en prostata massager med egne hænder er slet ikke svært, hvis den er beregnet til ikke-invasiv brug. Du kan låne en almindelig tennisball, sætte den på sædet og sidde på toppen, hvilket gør progressive bevægelser. Det er nok at gøre massage et par gange om dagen i en måned. Som en ung mand skrev i sin anmeldelse: "Jeg plejede at bruge professionelle ikke-invasive massageapparater, nu bruger jeg en almindelig bold til tennis i stedet, og resultaterne forbliver yderst positive."

Prostata massager er en effektiv og nem at bruge enhed, som har en positiv effekt på prostata-tilstanden og forbedrer erektilfunktionen. Højkvalitets massager til behandling af prostatitis, der anvendes hjemme, vil fjerne de smertefulde symptomer, der er karakteristiske for denne sygdom på kort tid, samt forhindre yderligere udvikling af den patologiske proces.

Hvilken prostata massager er bedre? Anmeldelser af læger og patienter på de mest populære modeller

Massage i prostatakirtlen er en af ​​de uundværlige komponenter i behandlingen af ​​kronisk prostatitis af forskellige ætiologier.

Læger anbefaler at udføre denne procedure efter en foreløbig omfattende undersøgelse, helst under tilsyn af medicinsk personale.

Mænd, der står over for problemet med prostatitis, skyndter ofte ikke på at søge kvalificeret hjælp, og dermed udløse problemet.

Dette skyldes naturlig forvirring, frygt for skræmmende værktøjer og operationer. I de fleste tilfælde er sådanne bekymringer falske. Markedet for medicinsk udstyr og tjenesteydelser tilbyder en bred vifte af massager til prostata, hvor vurderinger er mest positive.

Den største fordel ved disse enheder er, at de kan bruges hjemme uden hjælp. I denne artikel vil vi fokusere på forskellige klasser af vibrerende massagere, som adskiller sig i virkemekanisme, pris og kvalitet. Nogle funktioner i brug vil blive beskrevet.

Typer af massageapparater

Vibro massagere klassificeres efter stimuliets fysiske karakter.

Den højeste effektivitet blev demonstreret af anordninger, der anvender følgende effekter:

  • ultralyd;
  • vibrationer;
  • temperatur;
  • magnetfelt;
  • elektriske impulser.

Afhængigt af anvendelsesstedet og behovet for direkte at føre til prostata gennem endetarmen eller urinrøret, er vibrerende massagere opdelt i invasive og ikke-invasive.

Fordelen ved den anden er, at de er mere hygiejniske, praktisk talt ikke forårsager ubehag, kan anvendes til forebyggelse af prostata sygdomme. Vi bør ikke glemme den naturlige opdeling af enheder, afhængigt af prispolitik, producent, bærbarhed.

Vibratorer (vibrationstimulatorer)

Disse enheder skaber svingninger af en vis amplitude, der påvirker prostata og stimulerer dens tømning fra stillestående sekretion. Kan være både invasiv og ikke-invasiv.

Vibrostimulatorer er et glimrende alternativ til fingermassage, da de passer til selvmassage derhjemme.

Nysgerligt tillader læger brugen af ​​såkaldte kinesiske vibratorer at få en "høj". I dette tilfælde forbliver fordelen prisen og overkommelighed, da specielle medicinske anordninger, der er designet til dette formål, er ret vanskelige at købe.

For patientens fulde brug skal du konsultere din læge og læse instruktionerne.

Elektriske massageapparater

Disse enheder virker på prostata ved elektriske stimuli. Afhængigt af anvendelsesstedet kan elektroder indsættes direkte i urinrøret eller overlejres på perineum.

Fysioterapeutisk indretning "Ultraton"

Den elektriske massager forbedrer blodtilførslen til prostata og omgivende væv, normaliserer mikrocirkulatoriske og metaboliske processer. Enheden "Ultraton" viste sig godt, efter 10 sessioner ophører symptomerne på prostatitis i det overvældende flertal af tilfælde.

Ultralydstimulerende midler

Vibroakustisk terapi har vist sig i mange medicinske specialiteter.

Ultralydbølger er fuldstændig harmløse, proceduren forårsager ikke ubehag.

Den gennemsnitlige behandlingstid er fra 2 til 3 uger. På hjemmemarkedet kan du købe enheden "Vitafon", som er ekstremt nem at bruge, ikke kræver særlige færdigheder.

Hvordan laver man selvmassage af prostata?

Selvmassemetode afhænger af den type enhed, du bruger, selv om der er nogle generelle principper.

Hvis der bruges en invasiv enhed, skal følgende trin overholdes:

  • rådfør dig med urologen, vælg enheden og gør dig bekendt med reglerne for dens drift
  • massage kan gøres hjemme uden hjælp;
  • præ-put rensende enema, blæren skal være moderat fyldt;
  • anordningen opvarmes til 39 grader og er rigt smurt med smøremiddel;
  • massageren indsættes i endetarmen til en dybde på ca. 5 centimeter;
  • Hvis der bruges en batteridrevet enhed, skal den aktive del tændes med tænd / sluk-knappen;
  • Varigheden af ​​selvmassage er ca. 10 minutter.

Ikke-invasive enheder er ikke indsat i endetarmen. "Straw bull", som er effektiv både til behandling og forebyggelse af prostatitis, er populær.

Hvilken prostata massager er bedre: anmeldelser af læger og patienter

For at vælge en enhed, der vil give den maksimale fordel, er det vigtigt at konsultere en urolog og læse patientanmeldelser.

Prostata Hjælp-1 vibrerende massageapparat

Den vibrerende massager Prostata Help-1 er lavet af silikone, har en unik form, takket være, hvor brugen af ​​vibrationer er direkte på prostata:

  • Stepan Andreevich, urolog. Denne enhed virker virkelig, patienter får relief efter blot et par selvmassage sessioner. Det er vigtigt at købe enheden kun hos officielle leverandører, for ikke at komme ind i en falsk;
  • Ignat. På grund af det faktum, at det er ret dyrt at besøge urologen ofte, købte jeg denne enhed. Ikke forårsager ubehag, smerter i perineum og nedre ryg stoppede generer efter en uge.

VibroPros med vibroelement

VibroPros-enheden er egnet til behandling og forebyggelse af prostatitis:

  • Ivan. Jeg har brugt denne vibrerende massager i 2 år. Jeg bemærkede, at enheden er ekstremt effektiv, symptomerne på prostatitis bryder ikke længere. Erhvervet på råd fra sin urolog, som har praktiseret i mere end 30 år
  • Konstantin Mikhailovich. Jeg arbejder som urolog i 20 år, jeg anbefaler denne enhed på grund af sin gode effektivitet og rimelige priser.

Apparat Mavit

Konstantin Borisovich, urolog. Denne enhed kombinerer de positive virkninger af et magnetfelt, vibrationer og varme.

Patienten kan bruge enheden hjemme efter forudgående konsultation.

Symptomer på prostatitis eller prostata adenom ophører med at bryde sig efter 5 sessioner. I sammenligning med andre massagere er "Mavit" meget mere praktisk at bruge.

Stimulator Nexus Revo 2

Stimulator Nexus Revo 2 adskiller sig fra andre vibrerende massagere med funktionalitet og høj pris. Enheden har 5 forskellige tilstande, hvilket gør det muligt for fabrikanten at opnå maksimal effektivitet.

Prostata massager Nexus Revo 2

Vladimir: "Enheden fungerer godt, men det er meget dyrt, og det er svært nok at håndtere instruktionerne. Af de 5 tilstande bruger jeg kun en. Symptomerne på kronisk prostatitis er ikke længere forstyrrende (10 behandlinger). "

Prostata massager anmeldelser

Sygdomme i prostata kirtlen synes at mænd noget fjernt, skræmmende og uvirkeligt. Selv begyndelsessmerterne ved urinering, problemer i køn, utilstrækkelighed, ubehag bliver ikke en grund til, at mange mænd skal se en læge. Begrænsning og stealth er upassende, sygdommen skrider frem uden behandling. Symptomer vil blive forværret, hvilket medfører en generel følelse af dårligt helbred, lavt humør og komplekser. Hvis en læge har identificeret sundhedsproblemer, er der blevet diagnosticeret, så er der ikke behov for at afstå behandling. Læs omhyggeligt emnet "prostata massager anmeldelser" og følg anbefalingerne. Ægte mennesker, patienter og læger har længe lavet deres mening om produkter af forskellige mærker og priskategorier.

Alternativ til manuel massage

Congestion i prostatakirtlen forårsager betændelse. Løbende processer giver ubehag, smerte, impotens, problemer med vandladning. Enhver mand over 35 år kan møde dette. På grund af deres delikatesse bliver problemer ofte tavs, hvilket fører til prostatitis.

Prostatitis er en akut og kronisk sygdom, der kan ødelægge livet i mange år.

Forskellige metoder bruges til at behandle sygdom:

  1. Antibiotika.
  2. Fysioterapi.
  3. Zoneterapi.
  4. Håndmassage.
  5. Apparatmassage.
  6. Kirurgisk indgreb.

Den sidste ting gælder, når du kører former for prostata sygdom. For at forhindre sådanne negative konsekvenser er det nødvendigt at konsultere en læge i tide og opfylde alle hans udnævnelser.

Manuel og apparat massage - de mest effektive måder at bekæmpe sygdomme i prostata. På grund af den mekaniske virkning fjernes stagnerende væske og pus fra problemområdet og udledes gennem kanalerne.

Alexey, 42 år gammel: "Ved 39 år begyndte jeg at have problemer med" mænds sundhed ". Gå til urologen var skræmmende og ubehageligt. Stramt til sidst - gik til kontoret med svær smerte og kronisk søvnmangel. Tilordnet første manual, og derefter masserer apparatet. Det er naturligvis praktisk, når proceduren ikke behøver at gå. Plus hjemme kan jeg bruge det på en bekvem tid efter arbejde. Smertefornemmelser minimeres også, selvom massagen på lægehuset også hjalp mig, og mit trivsel blev forbedret. Men det er mere bekvemt for mig at udføre alle manipulationerne uden nysgerrige øjne, især effekten er den samme. "

Tjenesteydelser fra en urolog med sin fingerundersøgelse mister allerede deres tidligere popularitet og relevans. Når alt kommer til alt, kan du lave en lignende procedure derhjemme uden unødvendige mennesker og forlegenhed. Til dette er der specielle enheder kaldet prostata massagere.

Klassifikation af modeller

Når du vælger en model for dig selv, bør du være baseret på råd fra din læge.

Typer af massagere i henhold til eksponeringsmetode:

  • termisk;
  • vibrationer;
  • ultralyd;
  • magnetisk;
  • Electrosrimulating.

Nogle modeller kombinerer flere former for eksponering. Blandt de nye produkter, der kan købes i specialbutikker, har vibrerende massager de bedste anmeldelser. Indretningerne er små i størrelse - ca. 10 centimeter, de er indsat 3-8 centimeter indad. Denne dybde er nok til at stimulere det ønskede område.

Sådan bruges vibrerende massageapparater: grundlæggende principper

En lang række modeller tyder på en lille forskel i drift, men der er regler, der er universelle for alle enheder:

  1. Læs omhyggeligt henstillingerne fra din behandlende læge og korrelér dem med teksten i instruktionerne til enheden.
  2. Lav mikroclyster før brug.
  3. Blæren må ikke tømmes.
  4. Massage kan udføres uafhængigt derhjemme.
  5. For at lette indførelsen af ​​en vibrerende massager bør smøres med et smøremiddel.
  6. Følelser skal være komfortable, ikke forårsage smerte. Du kan varme enheden til kropstemperatur (vask med varmt vand, hvis det er vandtæt).
  7. At introducere et massagerbehov lavt - 3-5 centimeter.
  8. Sessionsvarigheden er 5-10 minutter.

Timofey, 37 år gammel: "Jeg har fulgt prostatahelsen i 2 år. Jeg købte mig selv en vibrerende massager og plejer at praktisere derhjemme. Det betyder, at jeg har fornøjelse til fordel for mandlige kræfter. Vi laver en massage med min kone igen. Hovedreglen er mere smøring, vi bruger regelmæssigt, apotek. Har massage i klinikken - for mig er det smertefuldt, ubehageligt. Der er ingen problemer med erektion, kvaliteten af ​​sæd er forbedret, begyndte den at skyde. Du kan prøve enhver, og forebyggelse er ikke blevet annulleret. "

Grigory: "Årene med at bekæmpe prostatitis var forgæves. Tabletter og kapsler, fra kurset til kurset, gav ikke næsten nogen virkning. Smerten i toilettet blev reduceret, men i mellemrummet mellem receptionerne genoptaget. Den vibrerende massager er praktisk for mig, fordi jeg er bange for medicinske manipulationer, og det var en dårlig oplevelse. Der var ingen problemer med brugen, jeg læste og udførte instruktionerne. Under proceduren kom en tyk væske ud, smerten begyndte at falde. Efter 3-5 uger blev det meget godt, men jeg fortsætter med at foretage selvmassage til forebyggelse. I de første sessioner var der spændinger, så du bliver vant til det, og der er ikke mere ubehag mere. "

Talrige anmeldelser af mænd understreger bekvemmeligheden og anvendeligheden af ​​enheder med vibromassage. Regelmæssighed er vigtig, som tales om af både læger og patienter. Det er ikke nok et par sessioner at passere prostatitis løbende. Der er ingen magi, massage er også en metode til behandling, kun effektiv med konstant praksis.

Gennemgang af populære modeller: anmeldelser af mænd og læger

Udvalget af massager er bredt, vi leverer beskrivelser og anmeldelser af populære modeller, der allerede er godkendt af læger og patienter. Du vælger som er bedre, mere praktisk og mere praktisk.

Nexus Revo

Enheden findes i flere modeller af forskellige priskategorier. De er forenede:

  • roterende hoved til effektiv massage af problemområdet;
  • 6 hastighedstilstande
  • bekvem anatomisk form;
  • USB genopladeligt batteri;
  • sikkert materiale - medicinsk silikone og plastik;
  • fugtighedsbestandighed (egnet til vask uden nedsænkning i vand).

Fabrikanter anbefaler at bruge en enhed til behandling, forebyggelse og fornøjelse. Anmeldelser af prostata massager Nexus Revo er positive selv blandt prætentiøse købere, men der er nogle nuancer at bruge. Døm for dig selv:

Vladimir: "Enheden er god, brugbar, men dyr. Jeg blev behandlet i 10 sessioner - symptomerne på en kronisk sygdom var væk. Det er svært at håndtere instruktioner, jeg bruger en tilstand. "

Igor: "Jeg anser massageren avanceret blandt forskellige andre modeller. Arbejdsfladen er sikker - medicinsk silikone gør et godt stykke arbejde selv med hyppige belastninger. I løbet af kurset savnede jeg ikke at tage medicin, alt samlet og gav et godt resultat. Smerten er gået, vandladning er ophørt med at være svært. En stor fordel for mig er, at du ikke behøver at gå til klinikken for fysioterapi, tiden er befriet. "

Pavel Nikolaevich, en urolog: "Nexus Revo virker, fordi en mekanisk handling udføres, svarende til fingermanipulationer på et læge kontor. Materialerne er sikre, sammen med den traditionelle medicinske behandling tillader brugen af ​​vibrerende massager. "

Vibropros

Et særpræg ved Vibropros massager med et vibroelement er en miniaturediameter. Den gennemtrængende del når kun 2 cm, hvilket reducerer i det mindste alle ubehagelige følelser, når det indgives. Enheden er lavet af plastik, formen er praktisk til introduktionen og proceduren. Gennemsnitlig brugstid er 3-5 minutter. Egnet til opsamling af sekretion før undersøgelse.

Anmeldelser af læger og patienter om massageapparatet:

Nikolai Gromov, urolog: "Behandling med enheden i forbindelse med terapi giver en positiv udvikling. Tildele til mænd i forskellige aldre. Effektiv, komfortabel til hjemmebrug. "

Sergey: "Symptomerne på inflammation i prostata urolige mig i flere år, var besøget til lægen forsinket. Når smerterne blev systematiske og stærke, vendte han til en polyklinik til urologen. Lægen viste sig at være tilstrækkelig, forståelse, ordineret behandling + anbefalet ved brug af Vibropros. Jeg havde forventet en række ubehagelige følelser fra proceduren, jeg var lidt bange, men så blev jeg selv involveret i processen. Fra første gang hjalp det mig ikke, men det er ikke værd at vente på et mirakel. Månedens behandling har båret frugt, og sundheden er forbedret. Jeg er sikker på, at på nogle tabletter vil mit opsving komme langsommere. "

Prostata hjælper MP-1

Enheden forbedrer blodgennemstrømningen, reducerer smerten ved urinering, fjerner stagnerende hemmelighed i prostata. Lavet af medicinsk grade silikone, nem at betjene. Producent Uvipe, Germany. Indikationer for anvendelse er:

  • tidlig sædafgang
  • svag erektion
  • smerter i perineum og under vandladning
  • reduceret sexdrev.

Anmeldelser af prostatahjælpen massager er talrige på grund af efterspørgslen efter en budget enhed:

Dmitry: "Jeg bruger enheden i et halvt år, det har vist sin effektivitet. Jeg vil ikke overveje andre modeller endnu, jeg kan godt lide hvad jeg allerede har købt. Hjalp massageren mig med? Smerterne faldt, stemningen steg og sex blev interessant (på grund af at jeg var syg, jeg har allerede glemt hvad det er). "

Ivan Sergeevich: "Jeg havde alle symptomer på prostatitis, jeg var nødt til at gå til distriktets klinik. Ultralyd og undersøgelse bekræftede diagnosen, jeg satte fod på en lang behandlingstid. Piller uden fysioterapi hjalp dårligt. En ekstra massage blev foreskrevet. Jeg har smerter dårligt, så jeg valgte en hjemmemager til at forbedre mit helbred, når ingen ser det. At bruge enheden var ikke smertefuld, endda lidt behagelig. Praktisk er der ingen komplicerede kontrolpaneler - en knap. Jeg har ikke råd til at købe en masse penge. "

Nikita: "Let at bruge, hjælper hurtigt. Han begyndte at bruge, en uge senere begyndte han at være mere opmærksom på sin kone end før. "

Victor Smagin, urolog: "Blandt patienterne er Prostata-hjælpemassageapparatet efterspurgt. Jeg synes, at pointen er effektivitet og god prispolitik valgt af producenten. "

Anmeldelser af læger og mænd bekræfter kun, at det er nødvendigt at udføre massagebehandling i kombination med medicin. Korrekt udvalgt lægemiddelforløb, sammen med mekaniske effekter på prostata, vil give en hurtig positiv dynamik. Der er absolut intet at skamme sig over - behandle den vibrerende massager som et universelt middel til dine ubehagelige symptomer. Overvej behandlingen på denne måde, og resultatet vil ikke vare lang tid.

Prostata massagere til selvmassage anmeldelser

De fleste mænd ønsker ikke at gå til lægen i tide: nogen er meget travle på arbejde, andre er bare genert eller bange. Som et resultat heraf diagnostiserer en specialist i sygdommen den avancerede fase af sygdommen, og behandlingen varer så meget lang tid. I mellemtiden opstår problemer med den mandlige kønssfære i stort set alle medlemmer af det stærkere køn efter 40-45 år. Det er for sådanne "uafhængige" mænd, at en prostata massager er designet til hjemmebrug. Hvad er en enhed, hvilke typer enheder der udvikles, vi vil fortælle om populære prostata massagere med anmeldelser og fotos af enheder nedenfor.

Fra selve navnet er det klart, at den urologiske prostata massager er designet til selvmassage af prostata i hjemmet. Produktet kan have en anden struktur, form, driftsformer, men hovedfunktionen er den effektive virkning på et vigtigt mandligt seksuelt organ, der forfølger sådanne mål:

  1. Udladning af stagnerende sekret fra prostata.
  2. Eliminering af smerte.
  3. Lette vandladningen.
  4. Forbedring af kvaliteten af ​​seksuelt liv og seksuel aktivitet.

Baseret på virkningen vil den medicinske enhed være effektiv til behandling af kroniske inflammatoriske sygdomme i prostata og tilstødende organer (prostatitis, vesiculitis, urethroprostatitis, prostatesis), adenom (orgelhyperplasi), med patologiske forandringer i vener, problemer med erektion (erektil dysfunktion) og ejakulation. Nogle mænd foretrækker at bruge en massager til forebyggelse af mandlige seksuelle lidelser, men enheden har ikke officielle indikationer for sådan brug.

Afhængig af arbejdets egenskaber kan den urologiske prostata massager tilhøre en af ​​flere grupper. Først og fremmest kan enheden være invasiv, det vil sige indsat i det rektale lumen og ikke-invasiv, der udelukkende anvendes eksternt. Indstillinger for invasive enheder på virkningsmekanismen:

  • Termisk massager til behandling af prostatitis. Anvendelsen af ​​produktet forbedrer blodcirkulationen i orgelet, hvilket resulterer i acceleration af regenereringsprocesser. Hvis antibiotika anvendes samtidigt med prostata massager, vil accelerationen af ​​blodgennemstrømningen føre til en forøgelse af koncentrationen af ​​lægemidlet i organets væv, hvilket øger chancerne for en fuldstændig og hurtig genopretning.
  • Vibrerende prostata massager. Det har en stimulerende virkning. Enheden øger kroppens tone og derved reducerer sværhedsgraden af ​​stagnation og letter sekretionen af ​​hemmeligheden.
  • Magnetisk massager. Ansøgningen giver dig mulighed for at reducere aktiviteten af ​​betændelse i prostata, hvilket reducerer sværhedsgraden af ​​smerte, hævelse af orgelet, normaliserer urinstrømmen og hjælper med at reducere prostata-kirtlen i størrelse.

Vibrerende prostata massager øger kroppens tone

Invasive enheder er helt sikkert mere som en direkte prostatafingermassage, der praktiseres i medicinske institutioner, men ikke alle er klar til at udføre proceduren alene. I sådanne tilfælde kan repræsentanten for det stærkere køn købe en ikke-invasiv enhed. Deres fordel er muligheden for at udføre terapi på ethvert sted, der er bekvemt for mænd med 10-20 frie minutter.

Det er ikke muligt at anvende prostata-elektromassager til alle patologier i prostata. I betragtning af virkningsmekanismen er kontraindikationer for anvendelse:

  1. Hæmorider i det akutte stadium.
  2. Maligne neoplasmer af prostata.
  3. Forværringer af blærebetændelsens inflammatoriske proces, urinrør.
  4. Urolithiasis og prostata sten.

Kontraindikationer kan være generelle inflammatoriske sygdomme ledsaget af forgiftning, feber. For eksempel bør en vibrerende massager til prostata ikke anvendes til tuberkulose, tarmsygdom.

For at behandlingen skal have en positiv effekt, er det nødvendigt at bruge prostata massager korrekt. Derudover skal du huske om hygiejne ved at udføre denne type procedure. Instruktioner for brug af enheden indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger enheden korrekt. Hvis du har brug for et tip, er der mere end én video-øvelse på internettet, der hjælper dig med at mestre enheden. Her er en kort vejledning til driften af ​​en invasiv vibrerende massageapparat:

  • Først skal du udføre træning. Massage udføres altid efter afføring. Hvis det er umuligt at gøre det selv, skal du lægge en rensende enema.
  • En engangskondom bør sættes på prostata-elektromassagen. Der er enheder, der allerede har disse produkter, men for nogle skal du på forhånd aflevere kondomer.
  • Spidsen af ​​enheden smurt med olieolie eller specialiseret smøremiddel.
  • Massage i prostata skal være i vandret position, så manden skal ligge på hans side.
  • Spidsen skal forsigtigt indsættes i endetarmen, så den konvekse del af enheden projiceres i prostata.
  • Tænd enheden.
  • Efter brug, fjern produktet meget omhyggeligt. Kondommen kastes væk, og massageapparatet skal desinficeres.

Før proceduren skal du rense tarmene.

Massage af prostata ved hjælp af en massager tager en anden tid Hvis enheden kører ved hjælp af et magnetfelt, udføres proceduren ikke mere end 1 minut. Andre modeller skal "arbejde" 10-30 minutter. Specifik driftstid angives i instruktionerne.

Du kan købe både invasive og ikke-invasive modeller i online apoteker og butikker. En af de mest populære modeller er Mavit ULP - 01. Mavit er produceret af Elatomsky-anlægget og har adskillige typer slag på en gang:

  1. Termisk.
  2. Mekanisk (vibration).
  3. Magnetisk puls.

En lille amplitud af bevægelse af enheden med navnet Mavit fører ikke til udseende af ubehag og smerte hos en mand. Enheden hjælper med til bedre at udlede hemmeligheden i prostata.

Takket være varmen har en beroligende effekt og hjælper med afslapning. Magnetisk impulseffekt vil aktivere metaboliske processer i prostata.

Ifølge instruktionerne til behandling af prostataprocedurer bør det være regelmæssigt. Behandlingsforløbet er 6-9 procedurer med en gennemsnitlig varighed på 15-30 minutter hver. Behandlingen udføres dagligt, hvis der ikke er kontraindikationer. OBS: Brugen af ​​enheden Mavit er kun mulig med fuldstændig eliminering af organs maligne neoplasma, da termisk behandling kan føre til prostatacelledød og en skarp vækst i neoplasmen.

Den næste på listen er Nexus Revo 2 Prostata Massager. Et særpræg ved Nexus Revo Two er tilstedeværelsen af ​​et uafhængigt roterende hoved. Fabrikanten placerer enheden som den bedste innovative model af en professionel massager. Nexus har 6 driftsformer, den korrekte anatomiske form, et genopladeligt batteri og et vandtæt taske. Den gennemsnitlige pris på modellen er 9900 russiske rubler.

Lægemidlet har 6 robotter

Det britiske selskab Nexus producerer en anden version af Nexus massageren - Nexus revo stealth. Modellen har 6 driftsformer, den er også udstyret med et separat roterende hoved (vibroelement), et design der muliggør samtidig stimulering både indenfor og uden for skridtområdet samt med en fjernbetjening. Massage i prostata massager udføres næsten lydløst. Enheden er lavet af fugtresistent medicinsk silikone og plastik. Omkostningerne på 16 tusind. P. s.

En ikke-invasiv prostata massager er en enhed kaldet halm goby. Visuelt er produktet en reliefkegle, der kan bruges uden at fjerne tøj. For at påvirke effekten er det nok at sidde på det, så at skrotumet befinder sig under den fortykkede del og fremkalder bevægelser. På distributørstedet er der anmeldelser, som mænd bruger det lige på bussen. Transportmanøvrer og bump i vejen hjælper med at udføre en prostata massage, som om det blev gjort af en professionel urolog. Det er stadig at forstå, og her "tyr"? Fabrikanten siger, at apparatets virkemåde mindsker noget om at ride en hest eller styre. Hvor dyrt prostata massager vil koste afhænger af det område, hvor leveringen udføres: den gennemsnitlige pris på enheden er 53 amerikanske dollars.

Det er ikke overkommeligt for alle at købe et massageværktøj, fordi enheden koster et gennemsnit på 6-12 tusind russiske rubler. Derfor er nogle mænd interesseret i at lave deres egen prostata massager. Og nogle får ganske komfortable muligheder. Men for at lave en hjemmelavet prostata massager med dine egne hænder, skal du være tålmodig og dygtig. For at gøre enheden til behagelig brug skal du beslutte dig for:

  • Arbejdsområdets længde.
  • Diameteren.
  • Form.
  • Ved materialet.

Før du bruger massageapparatet, anbefales det at konsultere en læge

Selvfølgelig vælger alle størrelsen for sig selv, men det er mere korrekt at stoppe i længden af ​​arbejdsområdet op til 10 cm. 2-3 cm anses for at være en tilstrækkelig diameter. For en hjemmelavet massager er det bedst at bruge gips eller ler. Plasticin betragtes som mindre pålidelig: Selvfølgelig gøres et produkt fremstillet af plastmateriale lettere, men en sådan anordning varer ikke længe.

Massagen til behandling af prostata, som du har formået at gøre med dine egne hænder, burde på ingen måde være mindre end fabrikken i styrke og andre egenskaber. Når du bruger en god enhed, forårsager det ikke smerter eller ubehag.

Obligatorisk krav er muligheden for antiseptisk behandling. Hvis det er umuligt at overholde alle krav, bør du ikke vise unødvendig autonomi og om nødvendigt bruge en massager eller en vibrerende massager af prostata for at spare penge og vælge den mest overkommelige løsning.

Afslutningsvis skal det siges, at behandling med en massageapparat skal startes efter konsultation med en urolog. Anmeldelser af læger siger, at kun et begrænset antal mænd har brug for en prostata-massage, resten af ​​proceduren vil være enten ubrugelig eller endda skade. Derfor bør der tages alvorligt for at tage erhvervelsen og brugen af ​​enheden, fordi den bedste prostata massager ikke er mest publiceret, men den der vil blive brugt til det tilsigtede formål. Kun en specialist vil fortælle dig, hvilken prostata massager der er bedre at købe, hvordan, hvor lang tid skal du bruge det, og hvilke resultater af behandlingen der kan forventes.

Tilmelding: 7/09/13
Beskeder: 431

Fuck, og til sig selv på nogen måde? Generelt er det dumt, at nogen i min røv poked rundt, det er bedre at være mest

Prostata Massager

Massager til behandling af prostatitis og dårlig erektion. Er der noget godt af ham eller omvendt skade? Kan han virkelig erstatte prostata massage med en prokolog eller en urolog og på en eller anden måde hjælpe med behandling af sygdommen?

Pris: 1290 rubler

beskrivelse

Prostatitis er en af ​​de vigtigste hovedpine for mænd og urologer rundt omkring i verden. Mænd, fordi denne sygdom ikke er behagelig, forårsager ubehag i vandladning og seksualitet, men urologer, fordi det kun kan helbredes i ca. 30% af tilfældene. Der er to hovedtyper: ikke-smitsomme og smitsomme.

Baseret på navnene er det klart, hvad forskellen er. Enten får en person prostatitis på grund af blodstasis, fysisk skade eller andre mekaniske faktorer, eller han bliver en glad ejer af prostatitis sammen med nogle genitourinære infektioner. I hvilke tilfælde vil prostata massage hjælpe og hvor meget?

I medicin kaldes dette prostata massage. Vi taler om ham i sammenhæng med denne enkle enhed, rigtigt. Det betyder, at vidnesbyrdet om massagen, at denne enhed vil være den samme. Derfor er det værd at kende dem først.

vidnesbyrd

Prostata massage anbefales til dem med kronisk prostatitis, hvis der ikke er nogen reaktion på moderne antibiotika. Hvis seksuel dysfunktion opstår. Med kronisk bækken smertesyndrom. Kronisk bakteriel prostatitis og asymptomatisk prostatitis. Det er også brugt til at opnå prostatsekretion ved diagnose. Det ser ud til at være egnet til alle patienter med prostatitis i nogen form, men som altid er der en "men".

Kontraindikationer

Akut prostatitis, dvs. alvorlig betændelse, akut urethrit og betændelse i andre tilstødende kirtler. Mistanke om prostatacancer og selve kræften. Prostata adenom. Tuberkulose af prostata. Sten i prostata og store cyster. Sygdomme i endetarmen, hæmorider, proctitis. Som vi kan se, skal du først rådføre dig med din læge, inden du beslutter dig for et så afgørende skridt at klatre ind i anusen med en massageapparat.

På trods af tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer til prostata massage, siger enheden sælgere, at det er fuldstændig harmløst:

Ikke omgå sælgere og falske udsagn om forskning, officielle statistikker og udsagn om berømtheder. Denne massager er angiveligt meget populær i USA og er allerede i 80% af amerikanske mænd! Hvad er omfanget, eh! dvs. Patienter med prostatitis i Amerika er kun 16-22%, og 80% masserer sig analt analt.

Fremragende stuffing til programmer Kiseleva, selvfølgelig, men nonsens. Og ifølge statistikker faldt patienterne med prostatitis i 2013 med 5 gange. Men er det? Ifølge officielle statistikker har det årlige antal patienter med prostatitis i Amerika konsekvent været i flere år nu og er omkring 1,8 millioner mennesker.

Og påstandene om at Sylvester Stallone, Bruce Willis og andre Hollywood-stjerner har indrømmet at bruge denne massager er en åbenlyst løgn.

konklusion

Massager til behandling af prostatitis og dårlig erektion - ikke en panacea. Det kan kun bruges, hvis din læge har ordineret en massage til din prostata og godkendt denne enhed. Før brug skal du huske på kontraindikationer!

Prostata massage - anmeldelse

Prostata massage til prostata 2in1: tager prostatasekretion og behandling.

For at være ærlig blev jeg overrasket over manglen på feedback om denne metode til behandling af prostatitis. Det er trods alt det mest effektive i denne sygdom. Vi vil forstå, hvad det er for, måske vil nogen bringe sundhed og trivsel til familien.

Første gang jeg lærte, hvad prostatitis er omkring seks måneder siden, selvom jeg startede det meget tidligere. Et af symptomerne, fertiliteten, jeg stødte på for et og et halvt år siden. Han kæmpede på velkendte måder med sin kone. Men det førte ikke til noget positivt. Så jeg kom til andrologen, som satte prostatitis.

Så jeg lærte, hvad en prostata massage er, og i hvilke tilfælde er den lavet og ikke lavet.

og første gang, da jeg havde en prostata massage, var det at tage en prostatahemmelighed til analyse. For at være ærlig, troede jeg, det ville være anderledes. Ikke forberedt mentalt, så led dårligt.

Anden og efterfølgende tider var inden for behandling og repræsenterede et kursus i 10 sessioner. Det var lettere her, jeg vidste, hvor jeg gik.

Nå, nu vil jeg mere detaljeret beskrive, hvordan man forbereder sig på en prostata massage og hvordan den er.

MASSAGE OF PROSTATE

Prostata massage er effekten af ​​en finger eller en særlig enhed på prostata gennem anus. Fingeren betragtes som mere effektiv og hurtigere, fordi lægen føler kirtlen og arbejder målrettet med den. De laver som regel en finger, når de tager prøver (den tages før og efter behandlingen) og i de første to eller tre dage under behandlingen. Derefter arbejder lægen allerede som en enhed.

Føles som: det gør først ondt. Prostata er betændt, muskler er ikke vant til virkningerne. Derudover er det pinligt, især for første gang, så du kan ikke slappe af.

Og lægenes psykologiske holdning spiller helt sikkert en stor rolle. Derfor anbefaler jeg at gå til en bevist læge. Men hvordan finder man det godt? Mænd som det viste sig lidt deler denne information med hinanden. Det menes at prostata massage er ydmygende. Jeg forklarer: der er ikke noget ydmygende - en gang. Om en god læge er alt nemt at finde ud af - to. Bed din kone om at spørge en god andrologist i nærheden på kvinders forum i dit område. Og de vil fortælle hende alt bedre end Yandex-kort og med sande anmeldelser.

Smerten falder hver gang, det bliver endda behageligt. Faktisk var det kun første gang, at det gjorde ondt.

Massage i prostata udføres ved gentagne gange at trykke prostata, indtil der kommer en dråbe sekretion. Jo mere en mand er afslappet, jo hurtigere sker det. Men vævsstimulering spiller også en vigtig rolle i behandlingen af ​​prostatitis. Ca. 5 minutter, ikke mere.

PROSTATE MASSAGE: HVORDAN SKAL DU FORBEREDE?

1. Moral. Hvornår var første gang jeg ikke vidste noget om denne procedure. Fra kontoret kom rødt ud som kræft. Så bemærkede han, at mange mennesker kom ud præcis det samme. Derfor skal du på forhånd behandle som en medicinsk procedure. Så er det ikke skræmmende og ikke smertefuldt. Og det vil ende hurtigere.

2. Selvfølgelig vaske. Tja, det siger sig selv, jeg vil ikke stoppe.

3. Intet samleje i tre dage før proceduren, hvis du skal passere prostataets hemmelighed til analyse. Analysen vil ikke kun lede efter kausionsmiddelet, men også beregne antallet af "levende" spermatazoider.

MASSAGE AF PROSTATE HUS:

Jeg gjorde en prostata massage med en androlog, men det kan gøres hjemme. I netværket er der mange instruktioner og videoer til hustruer. Selvfølgelig ikke selvfølgelig. Du kan spare penge, selvom løbet af massage ikke er så dyrt. Derudover er min kone lettere.

Der er også en slags stimulerende enheder, igen med hjælp fra ægtefællen, du kan gøre dem.

Men testene skal stadig passere lægen.

MASSAGE AF PROSTATKONTRAINDIKATIONER:

Dette er en akut betændelse. Det er, når prostatitis med smerte og feber, er prostata massage ikke færdig. Kun i remission.

Prostata massage er en fantastisk måde at behandle prostatitis på. Og behandler det som et behov for fysioterapi. Men efter det vil du glemme manifestationer i lang tid. Og det anbefales at gentage det en gang om året for profylakse. Det er værd at opretholde en lang og frugtbar funktion og forblive en mand.

Og min gennemgang af lægemidlet med urtekomponenterne i kosttilskuddet Likoprofit, som spillede en vigtig rolle i udviklingen af ​​prostatitis hos mig.