Search

Egenskaber af den spanske guldflue Golden Flys flyver, pris og anmeldelser

Forfatter: Elena Polyakova, praktiserende læge

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(3 stemmer, gennemsnit: 3,7 ud af 5)


Nogle gange vil vi opleve en stærk attraktion, en eksplosion af følelser og enestående seksuelle fornemmelser. Og det er synd at ikke altid at have sex bliver lyst og uforglemmeligt for partnere. Ikke altid en kvinde under sex kan opleve orgasme, det afhænger af mange grunde: alvorlig træthed, nedsat seksuel aktivitet, nervøse følelser, og resultatet er en forkælet aften.

Så kvinder har mulighed for at opleve flere orgasmer og øget seksuel lyst ved at bruge Golden Spot. Det mest fantastiske er, at selv overgangsalderen eller en svag libido ikke vil være i stand til at forhindre en kvinde i at opleve uforglemmelige fornemmelser og falde ind i et lungerpulver.

Oprindeligt fra antikken

Den shpansky-flyve er velkendt siden Hippocrates-tiden og den højeste toppunkt af popularitet, der blev nået i middelalderen. Det er kendt, at Marquis de Sade, der er kendt for alle forførere af kvinder, tilføjede et stof til candy. Shpansky fly blev brugt selv af katarina ii.

Den spændende virkning af guldspanske fly blev opdaget ved en tilfældighed fra en landmand i Spanien: han bemærkede, at efter en bille (spansk flyve) bid, bliver tyr og køer mærkeligt aktive. Stoffet ekstraheres fra biller og salver og pulvere fremstilles ud fra det. Når glandular sekretion af en bug kommer ind i mad, er nervøs og udskillelsessystemer hos en person begejstrede.

I dag er shpansky fly kendt for mange. Vurdering anbefalinger til brug og passende pris er kendt over hele verden. Men hvis vi sammenligner det med stoffer, der blev brugt i antikken, er den nøjagtige koncentration af et stof, der ikke har en negativ virkning på kvinder, nu bestemt, og sundhed er frem for alt.

Funktioner af handling og anvendelse

Cantharidin indeholdt i den Guld-spanske flyve, når den kommer ind i blodet, irriterer genitalernes receptorer og bidrager til øget blodgennemstrømning til dem. Dette øger følsomheden, kvinden er spændt, sex bliver mere lidenskabeligt og slutter med en orgasme. Effekten af ​​Gold Spanish fly kan vare op til 2 timer. Nogle købere hævder, at effekten er endnu længere (5 timer). Smøremidlet udskilles i tilstrækkelig mængde, og musklerne i vagina er indsnævret. Den gyldne flyves handling, samtidig med at anbefalingerne overholdes, overstiger alle forventninger og efterlader et uudsletteligt indtryk af sex.

For kvinder bliver den gyldne flyve et præparat, på grund af hvilket:

  • Frigiditet er overvundet, og libido øges.
  • Årsager til overgangsalderen i den seksuelle sfære elimineres.
  • Der er en stigning i hjertefrekvens og respiration.
  • Brystvorter hærde.
  • Der er en sammentrækning af vaginaets muskler.
  • Øget sekretion fra vagina.
  • Kvindelige kønsorganer er stigende.
  • Der er en stærk attraktion.
  • Der er mulighed for at få en orgasme.

Spansk flyve spænder selv de mest fregne kvinder, hvilket tvinger dem til at smide tilbageholdenhed og komplekser. Efter at have taget stoffet, er der et ønske om at opleve seksuel tilfredshed og at indse selv forbudte seksuelle fantasier.

For mænd har Fly gold spansk samme virkning. Den gyldne flyve fremkalder forøget blodgennemstrømning til det mandlige reproduktive organ, hvilket giver en langvarig og stabil erektion, og den testede orgasme bliver mættet og langvarig. Ifølge mænd er der en signifikant stigning i varigheden af ​​orgasme.

Udgiv form og omkostninger

Efter køb af kassen finder du 12 kapsler af stoffet.

Pakningen består af 12 kapsler, der hver indeholder 5 ml af stoffet. Prisen på spansk fly i forskellige butikker spænder fra 1200 til 1.800 rubler per pakke. Du kan ofte finde stoffet Gold Spanish fly i online-butikker, hvis du samtidig får rabat, vil prisen blive meget lavere.

Sammenlignet med det kvindelige patogenet Lovegra, der koster 1.200 rubler til 4 tabletter, er guldflyvning meget billigere, og brugernes meninger om effekten af ​​den imaginære Viagra er ikke overraskende. Men anbefalingerne fra brugen af ​​guldflue er usædvanligt laudatory, fordi omkostningerne ved at købe en guldflue er ubetydelig i forhold til den fornøjelse, der modtages. Beetle sekretion har en temmelig specifik aroma, men det præparat, der er skabt på dets grundlag, har ingen smag, farve og lugt. At købe Gold Spanish fly doktors recept er ikke nødvendig.

Indholdet af den gyldne flyvepakke skal opløses i enhver drink 20 minutter før samleje. Baseret på brugerens erklæringer kan vi konkludere, at det gyldne flygtøj virker næsten øjeblikkeligt - som de elskende selv siger.

Forudsætning: lægemidlet anbefales kun at blive brugt en gang om dagen i en mængde på ikke over 5 ml, det vil sige kun 1 pose. Det er denne dosering, der anses for optimal og bidrager til den maksimale "opvarmning" af en kvinde og vil sætte hende på et seksuelt humør. Anbefalinger købere og medicin bekræfter dette.

Forsigtig

Før du skal bruge, skal du tage højde for, at de gyldne fluer, såvel som ethvert stof, har kontraindikationer at bruge:

  • Individuel følsomhed over for de gyldne fluins komponenter.
  • Sygdomme i det genitourinære system i det kroniske stadium.
  • Fejl i ekskretionssystemet.
  • Alder op til 18 år.
  • Graviditet og amning.
  • Hypertension.
  • Hjertesygdom.
  • Øjenlidelse.

Husk at Gold Spanish Fly er ikke et stof. Shpansky fly sælges uden recept, det er meget nemt at købe og tage efter behov. Omkostningerne ved den gyldne flyve vil give dig mulighed for ikke at redde og pynte dit liv. Hovedkomponenten af ​​stoffet til kvinder er et giftigt stof, så overdosis er uønsket.

Ansøgningen skal være kompetent og målrettet. Modtagelse af 1 dosis om dagen er nok, den næste ansøgning - om 5-7 dage. Anmeldelser af kunder, der har oplevet de gyldne fluins handlinger, hævder at aktiviteten af ​​stoffet er nok til den anden dag. Derfor er en negativ reaktion og irritation af slimhinden mulig, hvis en stor koncentration af guldspansk flyve kommer ind i kvindens krop, især i munden. Personen har en stærk tørst, der er kendte tilfælde af udseendet af blod, når man urinerer.

Brug af lægemidlet bør være forsigtigt og må ikke overstige dosis.

Utilsigtet indtagelse af en dosis af lægemidlet, der overstiger det maksimalt tilladte, er farligt, så du bør straks søge hjælp fra en læge. Sådanne tilfælde er ret sjældne. Hvis doseringen overholdes, og der ikke er kontraindikationer for brugen af ​​forberedelsen Guldspansk flyve, vil der ikke være nogen problemer, fuld sikkerhed og høj effektivitet af de gyldne fluer er garanteret, anmeldelser af brugen bekræfter dette.

Er det muligt at give en partner den gyldne flyve uden hans viden? I betragtning af at den spanske flyve er et stof uden farve og lugt, er nogle købere interesseret i muligheden for at bruge Gold Spanish Fly uden samtykke og viden om deres seksuelle partner.

Denne tilgang er mulig, når du bruger de gyldne fluer, men sørg for at kende kontraindikationerne til brug, og tag det i betragtning, før du blander det med din elskede. Ifølge anbefalinger på internettet i forbindelse med familieproblemer er forberedelsen Gold Spanish Fly blevet en velsignelse for mange par. Effekten og kvaliteten på højeste niveau og brugeranmeldelser bekræfter dette.

Aphrodisiacs Spanische fliege. Spansk flyve - kausionsagenten for kvinder - anmeldelse

Drops Shpansky flyve og deres bivirkning

I dag besluttede jeg at dele indtryk af at bruge et temmelig pikant stof, om hvilket det er pinligt at fortælle nogen højt. Men måske vil min erfaring være nyttig for nogen, eller det vil spare dig for at spilde penge (især mænd, der har store forhåbninger på det).

Jeg ved ikke, om jeg ville beslutte at frivilligt drikke det selv. Faktum er, at jeg blev et "offer" for dråber af Shpansky-frontsynet, blandet i almindelig æblejuice. Og hun vidste ikke om det, før hun opdagede en bivirkning, og synderen erkendte ikke for forbrydelsen.

Dette forsøg blev udført to gange. Min mand. Hvilket på det tidspunkt var endnu ikke. Og disse 2 dage huskede jeg i lang tid. Fordi jeg ikke kunne sove overhovedet. Kunne sammenligne effekten med energi eller kaffe, men ligheden er kun i søvnløshed. Hovedet gjorde ikke ondt, der var ingen bølge af styrke. Der var simpelthen ingen søvn, og hjernen var meget aktiv.

Det er godt at bruge dette stof som hjælp under en session eller forberedelse til et eksamensbevis. Fordi hovedaktionen ikke skete. Jeg blev ikke overvældet af en bølge af libido, lige modsat; hver lille interesse i processen kom på trods af min mands bestræbelser. Jeg sad på internettet i 8 timer i træk, og i de 2 dage skrev jeg bare en utrolig mængde tekst kinoznakok.

Da "kriminaliteten" blev afsløret og ægtefællen tilstod, blev den tvivlsomme flaske udsat for en omfattende analyse. Fra hvilket jeg kunne konkludere, at de narrer deres bror-bonde (hvis de ikke havde personligt lidt af søvnløsheden forårsaget af denne Shpansky-frontsyn). Absolut gennemsigtig væske, uden tegn på noget andet stof, undtagen vand.

Jeg troede generelt, at det var ledningsvand. Meget dårlig kvalitet, fordi duften stadig var. Specifikke. Det forekom mig, at det lugter. lædersko. Og det er ikke en joke.

At hævde, at stoffet ikke virker overhovedet, det vil jeg ikke. Fordi en slags handling var. Men klart ikke en seksuel natur.

Jeg købte sin mand i sexbutikken. Det er klart, at ingen tilbagevenden, ingen forklaring, intet bevis vil ikke kræve.

Hvis du beslutter dig for sådanne ting, råder jeg dig oprigtigt til at købe fra leverandører med et godt omdømme. Jeg følte ikke skaden fra drops af Shpanskaya Fly, i det mindste takket være det.

Flasken er lille, ingen instruktioner blev vedhæftet, bortset fra en lille tekst på selve pakken. Med sådanne ting er det farligt at joke, og jeg gentog ikke eksperimentet. Heldigvis, efter legitimering af forholdet mellem staten (og den forebyggende samtale jeg gennemførte) var der ikke flere forsøg på at provokere mit ønske kunstigt til min mand. Ja, og ikke heldigvis.

Har nogen prøvet drops of a fly?

Nå eller lignende med en sexbutik? Hvad laver de? hvad er effekten af ​​dem?

Jeg prøvede ikke, og vidste ikke før dit indlæg, hvad det overhovedet er. Nu vil jeg prøve det selv.

vi tog det spændende sukker))) står stadig en halv dåse! Der er en effekt, hvis du drikker uden alkohol! ubehagelig sandhed ærlig lugt som ***

lugter som ukrudt

og hvad er det, pludselig kommer til nytte? Jeg har en mand. Jeg bærer alle gaverne fra en sexbutik, og jeg gemmer og gemmer alt.

Nej, jeg har ikke prøvet det. selvom jeg fik positive anbefalinger om sommerfuglen

Jeg havde en sommerfugl, for at være ærlig med affald))) Nå, så det er muligt for en forandring, men ikke noget særligt

okay, det mest sjove er, at når vi flyttede, hjalp mine forældre mig og jeg fyldte det ind i en slags skoboks og i fremtiden tog jeg alle kasser til mine forældre, og nu ligger min sommerfugl et sted, jeg forestiller min mors chok eller disse bokse vil klatre op

Parfume med feromoner er) kølig. bemærkelsesværdige kun de første gange, så er ligeglad med, hvordan det. og slet ikke gyldig

og som et resultat, så?

Jeg har ikke prøvet det endnu. Men en pige ven fortalte mig, hvad hans interessante effekt er) Udseendet bliver så sløvt, vinker eller noget... der er afslapning i kroppen) Det er også interessant for mig at prøve, men mine hænder har endnu ikke nået. Eller ben)))

Jeg ved ikke om dette stof, men på en eller anden måde har vi smagt candy til en ven til en fødselsdagsfest, som skal øge ønsket om mænd, men der var ingen effekt, det kunne være selvhypnose, fordi vennen ikke vidste, at det var et specielt slik

Jeg er også interesseret

først høre om disse))))

Shpanskaya Fly med afrodisiakum af kvinder http://www.ledenez.com/product/275 Effekten af ​​lægemidlet Flys flyve vil øge kvindens seksualitet, øge kvindens vaginale sekretion, orgasmens kraft vil udspille sig i en uforglemmelig fornemmelse. Par for at bringe øget interesse for det intime liv med mange lyse orgasmer, såvel som kvinder, som desværre har seksuelle forstyrrelser, kun efterladt positive anmeldelser af afrodisiac overvældende virkning af stoffet for piger og kvinder Fly Gold

Jeg tog hans kursus for at øge libido. Efter fødslen syntes jeg ikke rigtig godt om sex... Når jeg var på arbejde, tog jeg det i overensstemmelse med instruktionerne... 20 minutter senere blev jeg vækket så meget, at jeg ikke tænkte på andet end mandskab. Og min chef havde flirtet med mig i lang tid... Og så sker det for mig, at jeg var klar til at hoppe på væggen... Jeg tilbød ham selv, gik ned til sin bil og... Men i øvrigt kom jeg hjem og jeg var lille og nej... 3 timer... Jeg ved ikke, det kan have haft en sådan effekt på mig, men jeg har aldrig haft sådan en ting før...

Nifiga virker ikke)) Jeg prøvede for interesse, jeg så ikke forskellen)

Golden fly anmeldelser

Post Vista »26. jul. 2017 8:43

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelsen genchik »27. juli, 2017, 11:28

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelsen Esentyk »27. juli, 2017, 14:44

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Indlæg Potap2017 »29. juli, 2017 10:44

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelse alexMen »Aug 02 2017, 17:34

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelse Acne "03 Aug 2017, 16:47

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelse til Dok »Aug 04 2017, 07:30

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

ALI-rapporten "06 aug 2017, 17:12

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Poststempel »Aug 18 2017, 08:28

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

The Post Gin "Aug 23 2017, 08:06

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Message Superman "23 Aug 2017, 08:54

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelsen er dyr »Aug 24 2017, 14:34

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelse til sergeI »08 sep 2017, 07:21

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Beskedmester »08 sep 2017, 08:23

Re: Er flyveflyvet flyve? Kundeanmeldelser

Meddelelsen Glym »12 sep 2017, 08:01

Tilbagemelding om anvendelsen af ​​"Golden Fly"

Sider 1

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Stillinger 12

1 tema fra jonathan_crane 2014-12-25 02:59:26

  • jonathan_crane
  • Nyt medlem
  • inaktiv
  • Registreret: 2014-12-25
  • Indlæg: 2
  • Omdømme: [0 | 0]

Emne: Feedback om anvendelsen af ​​"Golden Fly"

Jeg købte i denne online butik "Golden fly". Jeg forventede ikke et bestemt mål eller et bestemt resultat. Bare besluttet at diversificere følelser af sex og bringe noget nyt i deres intime liv.
Jeg har aldrig forsøgt at tage kvindelige patogener før, så jeg kan ikke sige, hvor specifikt det er bedre end et eller værre end det andet. Men effekten af ​​"flyve" er meget udtalt og længe nok. Jeg vil også bemærke, at det ikke ville gøre ondt for omhyggeligt at kontrollere doseringen. I løbet af den tredje ansøgning gik jeg specifikt overbord, som det viste sig (det var selvfølgelig ikke selvfølgelig) og træt fyren så meget, at han ikke engang kunne komme op efter det. Sandsynligvis havde han i en halv dag ikke løjet ham ud af sengen, fordi faldt ikke en lodde.
Jeg bemærkede også, at den spanske flyver synes at vende tilbage til lyst til at have sex på dage, når man ikke accepterer det (du tænker ikke engang på at acceptere det))). Det var, før jeg absolut ikke havde lyst til at elske glæder var det ikke - min unge mand handlede altid som en initiator for intimitet. Nu begyndte jeg at smadre ud på ham oftere - næsten hver dag. Jeg ved ikke, at fluen skyldes dette, men jeg har ikke haft så hyppig "seksuel oversvømmelse" før.
Generelt er værktøjet ikke dårligt og, som jeg forstod, naturligt. Jeg kan ikke råde, fordi effekten er simpelthen fremragende.

2 Svar fra savich-liuda 2014-12-25 08:57:38

  • savich-liuda
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreret: 2014-12-25
  • Beskeder: 29
  • Omdømme: [0 | 0]

Re: Feedback om anvendelsen af ​​"Golden Shpansky front sight"

Jeg elsker mangfoldighed i livet, så jeg besluttede at forny mit forhold i sengen. Det er meget bekvemt at drikke spansk flyve, opløst i et glas, og der er ingen grund til at tælle kornene, som homøopater siger) Reaktionen på den kvindelige krop er næsten øjeblikkelig, jeg spiste næsten min unge mand med tarm, jeg følte mig meget en løs løveinde, der gør hvad hun vil have i seng, en kraftig orgasme! I almindelighed bemærker jeg uden falsk beskednehed, at flyve siden middelalderen har påvirket kvinder uden fejl. Styrker tiltrækning og libido og følelsesmæssige tilstand på en positiv måde.

3 Svar fra julia7 2014-12-25 10:45:04

  • julia7
  • Nyt medlem
  • inaktiv
  • Registreret: 2014-12-25
  • Indlæg: 2
  • Omdømme: [0 | 0]

Re: Feedback om anvendelsen af ​​"Golden Shpansky front sight"

Jeg har aldrig brugt et middel til spænding før, men jeg snublede ved et uheld på oplysninger om Golden Shpansky-frontsynet. Jeg købte en lille pakke fra online-butikken (efter min mening for 4 tabletter). Virkningen af ​​modtagelsen er mærkbar på få minutter, det virker øjeblikkeligt, så du bør tage stoffet ikke længe før starten af ​​intima. Jeg kunne godt lide at det ikke forårsager nogen bivirkninger, men effekten på den kvindelige krop er simpelthen fantastisk. Det forbedrer libido og lyst, øger seksuel lyst. Så for dem, der ønsker at give deres sexliv en lille piquancy og bringe nye fornemmelser, kan du prøve den gyldne flyve.

4 Svar fra Svyatoslav 2014-12-25 11:15:44

  • Svyatoslav
  • Nyt medlem
  • inaktiv
  • Registreret: 2014-12-25
  • Indlæg: 7
  • Omdømme: [0 | 0]

Re: Feedback om anvendelsen af ​​"Golden Shpansky front sight"

Da jeg bestilte kapsler til mig selv for at øge styrken, besluttede jeg også at gøre min kone glad. Hun har ingen specielle problemer med spænding, men der er øjeblikke, da jeg tog en pille, og den er allerede startet, og hun er nul.
Jeg blev glædeligt overrasket over, at hun reagerede normalt på, at jeg også tilbød hende at tage et sådant stof.
Nu har vores intime liv opnået endnu større højder. Hvis før min kone meget godt modtog en orgasme, nu hver gang. Hun siger, at først efter "Golden Shpansky Fly" kunne hun føle virkelige følelser og følelser under sexet.
At tage disse piller kone er let ophidset, mens det bliver mere befriet.

5 Svar fra Anastasia 2014-12-26 11:00:38

  • Anastasia
  • Nyt medlem
  • inaktiv
  • Registreret: 2014-12-26
  • Indlæg: 2
  • Omdømme: [0 | 0]

Re: Feedback om anvendelsen af ​​"Golden Shpansky front sight"

God eftermiddag Men tværtimod har jeg problemer i mit personlige liv. For nylig vil jeg slet ikke have sex, jeg ved ikke, hvad det hele handler om. Og manden vil have noget! Mere præcist vil jeg, men i sidste ende meget mindre og mindre. Derfor besluttede jeg at vende mig til kosttilskud. Jeg skrev på internettet en anmodning om at "øge seksuel lyst til kvinder" og dukkede op på dette lægemiddel Spanische Fliege. Så kom hun til dette forum og begyndte at læse anmeldelser. Alle skriver, at det er godt at bruge det til en ændring i dit personlige liv, men da ingen skrev sådanne problemer som min. Så jeg tænkte først at købe eller ej. Jeg læser i beskrivelsen, at alle komponenter er naturlige, men for mig er det vigtigt. Altid når jeg vælger alle de piller, jeg drikker, ser jeg sammensætning. Nå, jeg troede at købe 4 poser til forretter. Det kostede mig kun 1300, pengene er små, især for sådan en ting! Af den måde kan dette kosttilskud ikke kun bruges til kvinder, men også til mænd, men mere om det senere. Jeg har leveret, jeg har modtaget alt, jeg besluttede at prøve det næste dag.
Næste gang jeg kom hjem fra arbejde, tog jeg straks en pille. I beskrivelsen blev det skrevet, at værktøjet er gyldigt fem minutter efter dets brug. Jeg troede det på en eller anden måde ikke for hurtigt, men tro det ikke! Fem minutter senere ønskede jeg allerede. Jeg forstår hvad) Næste dag blev der endnu mere utroligt sket, en styrkeflod kom til mig uden at bruge et stof! Personligt liv begyndte at komme sig langsomt. Efter et par dage drak jeg en anden pille og følte mig endnu bedre med hensyn til sex. Der var stadig 2 poser tilbage, og jeg tilbød dem til min mand, allerede for en forandring, han lyttede til mig og forstod alt. Da vi drak Shpansky flyver sammen, var fornemmelsen endnu bedre, vi havde sjældent det!) Takket være disse piller blev vores personlige liv forbedret og vigtigst stabiliseret det. Mine bekymringer over dem var ikke berettiget.

Shpanskaya Fly

Golden Bunny er et effektivt stof, der kan hjælpe med symptomer på lav kvindelig libido. Dette middel har en god effekt på symptomer som lavt niveau af seksuel lyst, vaginal tørhed og hormonel ubalance.

Shpansky Fly fremstilles i form af pulver, tabletter, drikkevarer. Imidlertid fungerer flydende dråber bedst. Dette skyldes, at de absorberes bedre og begynder at arbejde hurtigere.

I dag er fremstillingsprocessen for Golden Shpansky Flies strengt reguleret og foregår i sikre hygiejniske forhold i farmaceutiske laboratorier. Værktøjet er lavet af ekstrakter afledt af insekter og planter.

Navnet på stoffet Shpanskaya Mushka kommer fra en lille metallisk-grøn bug.

Disse er blooperbaglerne (officielt navngivet Lytta vesicatoria), som findes i hele Sydeuropa. Disse insekter producerer sekret indeholdende cantharidin. Dette stof kan påvirke nervesystemet negativt. Men samtidig har det en nysgerrig egenskab - den har en stærk stimulerende effekt.

Lægemidlet Golden Shpanskaya Flies indeholder den optimale mængde cantharidin. Derfor giver modtagelsen kun øget seksuel lyst uden at påvirke menneskers sundhed.

Kundeanmeldelser

Tilbagevenden ungdom

Efter 20 års lovlig ægteskab havde min kone og jeg for nylig problemer med en intim karakter. Min kone blev kold i sengen, holdt op med at savne mig, nåede ikke orgasme. Vi forsøgte mange forskellige metoder, var ved modtagelse af en sexterapeut. Alt uden resultat. Vi købte Golden Span flyve og et mirakel skete! Siden da er sex blevet, som det skete for 20 år siden. Dette stof har hjulpet os med at genvinde vores ungdom.

Jeg blev glædeligt overrasket

For nylig ønskede jeg ikke at have sex. Jeg forstod ikke grunden, fordi kærligheden for hendes mand ikke bestod. Jeg har lige afkølet. Sex var meget sjældent og uden lyst fra min side. Da min mand og jeg så en annonce til Golden Fly, besluttede vi at prøve. Efter den første modtagelse af disse dråber blev vi glædeligt overrasket over deres virkning. Vi ønskede sex mere og mere.

Bare glad

En dag ved en tilfældighed så jeg Golden Shpuyan Musk på hjemmesiden og besluttede at købe en for at se, hvad det kunne gøre for mig. Siden da bruger jeg jævnligt dette produkt. Han arbejder vidundere med min seksuelle ophidselse. Min kæreste ved ikke, at jeg bruger det, og han undrer sig over, om han er i seng med nogle nymfer, fordi han kan lide den måde, jeg elsker ham!
Vi er glade for, hvis ikke mere! For at genoplive vores intime liv vil jeg selvfølgelig fortsætte med at bruge den gyldne spotlight. Jeg har allerede bestilt mere!

Der var bivirkninger

Jeg havde diarré, opkastning og irritation i mine arme. Jeg gik ikke til lægen, fordi alt gik hurtigt. Tilsyneladende er jeg allergisk over for dette middel. Mand efter dråber følte normal og erektion forbedret signifikant.

Lægen rådede

Efter en nylig undersøgelse anbefalede lægen mig i præklinieklinikken for at prøve Golden Spotlight. Efter inflammation af æggestokkene dannede adhæsioner på mine rør. Foruden stimulerende egenskaber hjælper Shpanskaya fly med at opretholde kønsorganernes sundhed hos kvinder. Det var det, der fik mig til at købe stoffet.
Men det viste sig at tage det ofte ikke er en god ide. Umiddelbart efter at have taget det, følte jeg en meget stærk seksuel ophidselse. Selv efter et fuldgodt samleje passerede det ikke i lang tid. Jeg udmattede mig selv og min mand. Det varede omkring 3 timer. Jeg vil prøve noget andet for at støtte sundhed.

Hvordan går Shpanskaya Fly?

For de bedste resultater, når du bruger Shpansky Golden Flies, skal du følge instruktionerne og vide, at hver persons krop er anderledes. Glem ikke, at resultaterne af dette værktøjs handling afhænger af din måde. Er du virkelig opsat på at øge din seksuelle attraktion? At vælge den rigtige kost, ordentlig motion og sunde måder at håndtere stress i kombination med Spanke Mush hjælper dig med at se fantastiske resultater i behandling af lav kvindelig libido.

Hvordan man anvender flybilledet foran

Golden Shpanskaya Mushka er et naturligt middel, taget 20-30 minutter før seksuel aktivitet. Det bør tages umiddelbart før et intimt forhold, da det øjeblikkeligt øger libido, hvilket gør dig længes efter seksuel intimitet. På grund af den næsten øjeblikkelige virkning anbefales det at bruge Shpanskaya Fly på det rigtige tidspunkt og ikke tage det, hvis du ikke er klar til din oplevelse lige der og nu. Sedstvo er gyldig i 4-4,5 timer. Specifikation: 1 kasse indeholder 5 ml flydende produkt.

dosis:

  • Tag 5 ml indenfor, 10-15 minutter før seksuel aktivitet.
  • Det kan blandes med enhver form for drikke, såsom vin, kaffe, te eller alkohol.
  • For bedste effekt, brug i drikke med lav alkohol eller læskedrikke (ikke i kulsyreholdige drikkevarer)

Opbevaring: Opbevares på et køligt, tørt sted og væk fra sollys.

Efter at have taget Shpansky Fly

Kvinder har virkninger:

  1. Kvinden føler sig mere afslappet
  2. En rødme vises på ansigtet, det bliver varmt
  3. Sveden forekommer med tegn på seksuel ophidselse.
  4. Hjertefrekvensen fornyes, vejrtrækningen bliver dybere
  5. Blodstrømmen til kønsområdet er forbedret
  6. Øger interessen for sex
  7. Orgasmen bliver mere intens og lang
  8. Immuniteten forbedres og energi stiger

Under samleje:

  • Vaginal smøring bliver mere rigelig
  • De vaginale muskler er indsnævret.
  • Øget følsomhed af klitoris
  • Orgasme bliver stærkere og bedre efter flere orgasmer.

Hos mænd er virkningerne:

  • Oprettelsen øges
  • Orgasmen bliver mere intens og lang
  • Problemet med tidlig sædafgang forsvinder
  • Øger interessen for sex
  • Immuniteten forbedres og energi stiger

Kontraindikationer:

  • graviditet
  • sygdomme i urin og kønsorganer
  • hjerte-kar-sygdomme
  • neurologiske lidelser

Hvis du tager receptpligtig medicin, kan de være i konflikt med dette middel. Hvis du er i tvivl, kontakt din læge.

Bivirkninger:

Bivirkninger fra Shpansky Flies forekommer i tilfælde af overdosering eller allergi. De omfatter:

  • åndenød
  • træthed eller svaghed
  • brændende, prikkende, følelsesløshed eller smerter i lemmerne.

Med den rigtige anvendelse af dråbet vil Golden Shpanskaya Fly ophidse din krop på en sådan måde, at du vil blive vanvittig og drive dig skør og din partner. Du vil opnå dette niveau af sød perfektion i seng, som du aldrig drømte om!

Fordele ved Golden Shpansky Fly

  1. Lægemidlet er meget enkelt at bruge og begynder at virke ret hurtigt.
  2. Det har ingen smag, lugt eller farve.
  3. Det kan bruges af kvinder i alle aldre, der ønsker en hurtig opblussen og øget seksuel lyst.
  4. Kræver ikke en læge registret.
  5. Underlagt brugsanvisningen har ingen skadelige virkninger på din krop.
  6. Hæver din immunitet, giver dig ekstra energi, hvilket helt sikkert fører til et godt sexliv.
  7. Det er et naturligt produkt, der opfylder alle FDA krav i USA og MHRA i Europa.

Ulemper ved den gyldne flyve

  • Sammensætningen af ​​stimulatoren Shpanskaya Mushka indeholder giftig cantharidin, derfor er overdosis ekstremt farlig (det bør ikke tages mere end 5 ml og ikke mere end en gang om ugen).
  • Det er umuligt at kombinere modtagelsen af ​​Golden Shpanskaya Fly med dråber stærke alkoholholdige drikkevarer. Kombinationen af ​​stoffet og stærk alkohol kan forårsage hjertesvigt.

Hvor kan man købe

Pas på med en ukendt kilde. Besøg en betroet butik for at købe et produkt.

Shpanskaya Fly: anmeldelser af læger

Shpanskaya Mushka er et stærkt patogen for kvinder i dråber, som har positive anmeldelser både blandt mænd, der har tilbudt et afrodisiakum til deres partner og blandt kvinderne selv. Læger anbefaler også ofte Shpanskaya Fly for at øge seksuel ophidselse hos kvinder under seksuel kontakt. Nedenfor er anmeldelser af eksperter på forberedelsen Spanish Gold Fly.

Shpansky flyve anmeldelser af læger og kontraindikationer

Drops of Golden Fly er et fremragende stof til dem, der ikke har haft lyst til sex i lang tid eller klager over nedsat libido. Golden Fly indeholder Cantaridin, en naturlig ingrediens, der forbedrer blodcirkulationen i bækkenområdet og hjælper med at øge vaginal smøring.

Øvelse viser, at lægemidlets varighed når to timer (dog mødte jeg patienter, i hvilke stimulantens virkning blev opretholdt i seks timer).

Shpansky Fly har kontraindikationer: Overfølsomhed over for cantharidin og andre komponenter, problemer med blodtryk og kardiovaskulær system. På trods af den indlysende virkning, vil jeg anbefale at konsultere en kardiolog og en læge, før du bruger såkaldte sexdråber.

Dette er den mest almindelige spanske patogen, som kan prøve enhver kvinde, der ikke har kontraindikationer til sådanne dråber. Sammensætningen omfatter cantharidin-ekstrakt fra en speciel bille, som forbedrer blodcirkulationen og påvirker visse områder af hjernen, der er ansvarlig for seksuel ophidselse.

Skal jeg prøve den spanske flyve med utilstrækkelig seksuel ophidselse forårsaget af stress, træthed eller psykologiske komplekser? Absolut værd. Bare en dråbe hjælper dig med at slappe af og øge fornøjelsen for at få en næsten garanteret orgasme. Er det muligt at prøve en stimulant i det fuldstændige fravær af seksuel lyst til en bestemt partner, efter en stærk stressende situation, eller hvis der er kontraindikationer? I dette tilfælde vil jeg anbefale ikke at eksperimentere med cantharidin, men at kontakte en specialist, der vil identificere årsagen til manglende ønske og ordinere medicin.

Disse dråber er en ægte afrodisiakum for de kvinder, der har svært ved orgasme og ophidselse: bare gå til fora og læs anmeldelser om cantaridin og indtryk af mænd om resultaterne af at tage denne stimulant.

Ofte foreskriver jeg mine patienter ikke kun medicin til korrigering af hormonal baggrund, men også disse dråber hurtig indsats. Det kan tage flere måneder til behandling af frigiditet eller urologiske patologier, og jeg vil gerne etablere et intimt liv lige nu: en dråbe Shpansky Fly, opløst i vand eller juice, kan vende tilbage og gøre det intime liv mere intenst.

Nu om dosering: 5 ml om dagen er det maksimale antal dråber, der ikke bringer bivirkninger. Tage dette afrodisiakum anbefales i 15-30 minutter før samleje, og stoffet kan opløses i vand, svag te eller saft (den første mulighed er den mest foretrukne). Jeg anbefaler på det kraftigste ikke at kombinere den forårsagende middel med alkoholholdige drikkevarer: hurtigt hjerterytme, hovedpine og tør mund - det er de mest harmløse bivirkninger, der kan opstå i dette tilfælde.

En anden advarsel: Du kan ikke bruge stoffet med andre stimulerende midler af lignende virkning, ellers vil der blive givet overdosis.

Patienter i forskellige aldre kommer ofte til mig at klage over tabet af seksuel lyst, også efter fødslen. I dette tilfælde, efter en omfattende diagnose, hvis der ikke er identificeret abnormiteter, foreskriver jeg guldspansk fly til dem - dette er ikke et cantharidinbaseret lægemiddel, der er kendetegnet ved dets naturlige sammensætning og det minimale antal kontraindikationer.

Allerede fra første brug, dråber genopretter seksuel lyst og øger følsomheden af ​​erogene zoner, hvilket fører til en stigning i vaginal smøring (behovet for at bruge et smøremiddel i mange tilfælde forsvinder) bliver en fremragende hjælper til at opnå vaginal orgasme.

Således er Shpanskaya Mushka et naturligt afrodisiakum, der vil hjælpe den retfærdige sexleder et fuldt intimt liv med en lys orgasme. En anden fordel ved et stimulerende middel er manglen på smag og lugt.

Sådan ansøger du Spanish Gold Fly Gold Fly med anmeldelser og priser

Anmeldelser af en så kraftig afrodisiakum som spansk flyve er kommet ned til os fra oldtiden. Det er kendt, at dette værktøj blev brugt i oldtidens Rom for at give adelens festivaler en vis "charme". På tidspunktet for Louis XIV blev spanske ædle damer købt til brug som en kærlighedspotion. Og i vores tid har den spanske flyve fundet bred anvendelse som et kraftigt patogen for både mænd og kvinder. Et af de mest almindelige lægemidler betragtes som Gold Shpanskaya Fly eller Gold Fly. Instruktioner til brug af værktøjet vil blive diskuteret i vores artikel.

Princippet om drift

Hoveddelen af ​​spansk (spansk) guld (guld) fly (influenza) er cantharidin substans. Dette er hemmeligheden af ​​kirtlerne af insekter af bille-bug-familien. De er også kendt under navnet på den spanske flyve eller spike aske. Bjælken er fordelt næsten i hele Rusland og i SNG-landene, så mange har sikkert set det. Det er et aflangt insekt af lille størrelse (ca. en og en halv centimeter i længden) smaragdgrøn farve. Hvis du rører ved det, frigives en gullig væske med stærk lugt rundt om artikuleringen af ​​benet med kroppen og fra munden. Hoveddelen af ​​denne hemmelighed er cantharidin.

I små koncentrationer fungerer dette stof som en meget stærk afrodisiakum. Og det er lige så effektivt for mænd og kvinder. Bogstaveligt talt et par minutter efter at have taget lægemidlet, hæmmer sekretionen af ​​kønshormoner, hjerteslag stiger, blod rushes til bækkenorganerne. Fysiologisk manifesteres dette i øget libido, øget sekretion af slim fra vagina, sammentrækning af dets muskler. Når du bruger Golden Shpansky Fly i mænd, ledsages en stærk seksuel lyst af en udtalt og vedvarende erektion. Men på markedet er der for tiden mange lægemidler til bekæmpelse af impotens - både kemisk og vegetabilsk oprindelse, som kan købes til enhver pris. Men det var Gold Spanish Fly, der fandt bredere brug for at øge seksuel attraktion hos kvinder. opstår:

  1. Uimodståeligt ønske om at have sex.
  2. Følelser, som under samleje vil blive forværret til grænsen.

Efter at have taget spansk (spansk) guld (guld) fly (influenza) kan du levere en uforglemmelig orgasme til din partner. Tja, mens du kontraherer musklerne i skeden, vil en menneskes fornemmelser også øge mange gange.

Hvorfor bruge

Lægemidlet bør tages med et fald i libido hos kvinder.

Hovedindikationen for brugen af ​​spansk (spansk) guld (guld) fly (influenza) er et fald i libido hos kvinder og en krænkelse af styrke hos mænd. Undersøgelser viser, at manglen på seksuel attraktion blandt det retfærdige køn kan udvikle sig af en række årsager. De mest almindelige er:

  1. Psykologisk stivhed i sengen som følge af forkert sexundervisning i ungdomsårene eller mislykket første erfaring.
  2. Komplekser om den påståede overskydende vægt eller udseende.
  3. Overdreven moralsk og fysisk træthed efter arbejde eller husholdningsarbejde.
  4. Krænkelse af niveauet af kønshormoner efter graviditet og amning.

Selvfølgelig kræver alvorlige libidoforstyrrelser lægehjælp og lægemiddelbehandling. Men vurderinger fra mange læger viser, at Golden Shpansky flyve kan bruges samtidigt med foreskrevne stoffer.

Meget ofte gør manglen på et normalt sexliv kvinder irritabel, nervøs. Dette er en af ​​hovedårsagerne til de hyppige skandaler i familien. Brugen af ​​Guld Spansk Flyve forkaster alle manifestationer af kvindelig utilfredshed.

Sådan ansøger du

På trods af at hemmeligheden i kæden i den spanske flyve har en særlig lugt og en meget skarp smag, er dråberne af Gold Spanish Fly absolut smagløse og har ingen lugt. De kan tilsættes til næsten enhver drink, med undtagelse af stærk alkohol. Gold Spanish Fly er fuldt kompatibel med lav alkoholholdige drikkevarer.

Værktøjet fås i form af dråber, pakket i portioner på 5 ml. Flasken skal hældes i en drink 15-20 minutter før seksuel intimitet. Nogle par har nogle gange en tendens til at opleve deres forhold og drikke dråber sammen. Dette garanterer en ubeskrivelig følelse under sex.

Brug af stoffet kan give dig en uforglemmelig oplevelse af sex.

Nogle repræsentanter for det stærkere køn kan gøre en interessant overraskelse for deres partner ved hjælp af dråber af Shpansky Golden Flies, der har arrangeret et uforglemmeligt sex. Virkningen af ​​anvendelsen af ​​Gold Spanish Fly varer alligevel op til fem timer. Ikke underligt Shpanskaya Golden Fly kaldes også Viagra til kvinder.

Prisen på værktøjet findes i onlineapoteker. Til dato er omkostningerne ca. 1 000 rubler. Men for lavt en pris kan indikere, at du forsøger at sælge et falsk stof. Derfor, før du køber, er det nødvendigt at blive fortrolig med anmeldelserne om denne butik og afklare alle detaljer med en konsulent.

Det er værd at huske, at flyve-ekstraktet (Gold Fly) er helt sikkert for kvinder i anbefalede doser. Derfor, før du anvender Gold Spanish Fly, er det vigtigt, at du læser instruktionerne og studerer listen over kontraindikationer. Så du kan ikke bruge Span Gold Fly i følgende situationer:

  • Indtil 18 år er dette krav gældende for både mænd og kvinder.
  • I barselsperioden og amning.
  • I kombination med stærke alkoholholdige drikkevarer.
  • Ved alvorlige sygdomme i hjerteaktivitet, vedvarende arteriel hypertension.
  • Hvis du er overfølsom eller i risiko for at udvikle en allergisk reaktion på stoffets komponenter.
  • Om dagen kan du ikke bruge mere end 5 ml af lægemidlet (dette er indholdet af en flaske).

Vi bør ikke glemme den etiske side af ansøgningen Gold Spanish Fly. I intet tilfælde kan ikke tvinge kvinder til samleje til en sådan pris. Brugen af ​​spansk (spansk) guld (guld) fly (influenza) er kun mulig med gensidig samtykke. Og selvfølgelig skal brugsanvisningen før brug undersøges.

Gold Fly - den gyldne flyve

Seksuelle problemer påvirker kvinder og mænd ligeligt. Stimulerende midler til stærkere sex annonceres i hvert hjørne, men kvinders intime problemer ignoreres. Faktisk er der et ret effektivt middel kaldet "Gold fly", som øger libido, forbedrer behagelige fornemmelser, forbedrer orgasmen. Flere mirakuløse dråber gør sex til en uforglemmelig ekstravaganza for begge parter.

Hvad er Gold flyve

Spanish Gold Fly er et naturligt og unikt middel til at øge libido hos kvinder. Designet til piger med svagt seksuel lyst eller høj tærskel af excitabilitet. Den bruges også af mænd, der har problemer i seksuel sfære. Takket være denne alsidighed har stoffet opnået enorm popularitet hos par

Sammensætningen indeholder en aktiv komponent - den kirtle hemmelighed af bille spansk flyve. Disse insekter har længe været anvendt som et kraftigt patogen og stimulant til nervesystemet. Mange kendte damer i historien brugte pulver og tinkturer af spansk flyve til at forføre smukke damer. I hverdagen er den spanske guldfly kaldt "Golden Fly" (på grund af billedernes gylden-grønne farve) eller blot "Shpansky Fly".

Egenskaber af stoffet er relevante nu. Takket være stoffet cantaridin, som er indeholdt i spansk flyves hemmelighed:

  • opnået fysiologisk og psykologisk ophidselse
  • stimuleret seksuel aktivitet.
Shpansky forside syn har fået berømmelse siden oldtiden på grund af dens gengivne effekt.

Denne effekt er primært at opnå den højeste lykke under samleje for begge parter.

Gold Fly er tilgængelig i en bekvem form til brug - dråber, opløselige i enhver form for drikke. Væsken er fuldstændig farveløs, smagløs og lugtfri. Denne ejendom bruges undertiden af ​​mænd til i hemmelighed at blande et afrodisiakum i en kvinde. Dråber er forseglet i specielle pinde på 5 ml, i en karton med 12 pinde. Koncentrationen af ​​det aktive stof - cantharidin - er 5 mg.

Lægemidlet er ikke et lægemiddel, køb det på apoteket, vil det ikke fungere. Den bedste mulighed er at foretage en ordre via internettet. Selv om en recept ikke er påkrævet, anbefales det at konsultere din læge før brug.

Hvordan går guld spansk flyve

Virkningsmekanismen for Shpansky-flyve er baseret på stimulering af fysiologiske processer i en kvindes krop. Cantharidin irriterer genitale receptorer og forværrer nerve reaktioner. Som et resultat øger blodgennemstrømningen, psykologiske ophidselseforøgelser, hormonel frigivelse forekommer, der kræver naturlig udledning gennem seksuel kontakt.

Drops har fundet deres brug hos par, der ønsker den sædvanlige fysiske kærlighed, som de ikke kan få under normal samleje

Takket være Gold Fly viser kvinders anmeldelser gode og dybe følelser:

  • Intim attraktion til det modsatte køn øges;
  • stigende ønske om at have sex
  • vaginal sekretion er forbedret, hvilket giver god smøring;
  • vaginale muskler kontrakt mere intenst;
  • brystvorter svulmer, bryster bliver mere følsomme;
  • taktile fornemmelser forværres i erogene zoner, især klitoris;
  • orgasme varer længere, for et samle er det nemt at få flere orgasmer;
  • lysstyrken og styrken af ​​positive følelser går ikke tabt i hele nærheden;
  • forbedrer signifikant humør og følelsesmæssig tilstand;
  • køn bliver mere lidenskabelig, sensuel og langvarig.

Lægemidlet er i stand til at vække libido og seksuel lyst, selv i piger med høj seksuel forkølelse såvel som hos voksne kvinder i overgangsalderen. Stivhed, tætthed, komplekser forsvinder uden spor, de mest dristige og hemmelige ønsker er opfyldt.

Princippet om seksuel ophidselse hos kvinder og mænd er ens, så den spanske guldflue er lige så effektiv til det stærkere køn. Dråber fremkalder blodstrømmen til penis, hvilket forårsager lang og vedvarende erektion. Orgasmen bliver mere behagelig og følelsesmæssigt mættet. Ved at tage stoffet samtidig med et par, kan du få den største glæde af intim intimitet.

Hvornår skal man tage et middel

Gold Fly kan bruges til enhver tid. Men det er bedre ikke at misbruge lægemidlet, for ikke at forstyrre den naturlige seksuelle funktion. Det anbefales at bruge dråberne i tilfælde, hvor der er vanskeligheder med fuld samleje med en eller begge partnere.

Hvis du følger alle reglerne, kan du opnå en utrolig spænding i løbet af få minutter.

Disse indikationer omfatter:

  • øget vaginal tørhed hos kvinder
  • dårlig erektion hos mænd
  • svær at nå, kort orgasme;
  • mangel på positive følelser og fornøjelse fra intimitet;
  • lav seksuel attraktion til det modsatte køn;
  • nul libido mens du tager hormonelle lægemidler;
  • seksuel forkølelse i overgangsalderen;
  • psykologiske barrierer og stress under sex
  • lav følsomhed og høj tærskel af excitabilitet
  • kort og unemotional samleje.

Du kan bruge Shpansky-frontsynet til både mænd og kvinder. For sensationens spænding er det tilladt at modtage dråber af begge seksuelle partnere. Det vigtigste er ikke at bruge værktøjet ukontrollabelt, brug kun når det er nødvendigt i rimelige mængder.

Gold Fly: brugsanvisninger

Lægemidlet er tilgængeligt i en meget bekvem form, ingen problemer med applikationen vil ikke opstå. Drops kan bruges ikke kun hjemme, men også på ethvert andet sted. Det er kun nødvendigt at hælde indholdet af stokken i drikke og drikke. En vigtig fordel ved Shpansky-frontsynet over andre lignende midler er, at det kan fortyndes i enhver væske. Dette kan være kølet te, mousserende vand, frugtsaft eller en drink.

For kvinder er dråber af spansk guldflyvning praktisk talt den eneste afrodisiakum, der er skabt på denne dag.

Spanish Gold Fly har ingen lugt og smag, hvilket betyder, at det ikke vil forkæle smagen af ​​mad og drikkevarer. Fed mad og et overskud af alkohol reducerer lægemidlets effektivitet, så det er bedre at bruge det før måltiderne.

Det er også vigtigt at følge nogle anbefalinger:

  • en enkeltdosis på 5 mg af det aktive stof, det vil sige 1 styk pr. dag, en time før den planlagte seksuelle kontakt;
  • Den maksimale daglige dosis, som ikke kan overskrides - 5 mg;
  • effekten opstår 5-30 minutter efter at have taget dråberne og varer i gennemsnit 4-6 timer (nogle kvinder rapporterede varighed af op til 2 dage);
  • værktøjet er ikke beregnet til langsigtet brug af kurser, den optimale frekvens er 4-6 gange om måneden (intervallet mellem doser skal være mindst 3 dage);
  • Gold Fly har ikke en langvarig handling og ophobes ikke i kroppen, med sin hjælp opnås kun en engangs effekt;
  • stoffet er ikke en kur mod sygdomme i kønsorganer, frigiditet, erektil dysfunktion, den har ingen terapeutiske egenskaber.

Den gyldne flyve gennem anmeldelser er et yderst effektivt middel til forbedring af seksuel aktivitet, men et positivt resultat opstår kun, når det bruges korrekt.

Kontraindikationer og mulige bivirkninger

Spanish Gold Fly bruges af kvinder og mænd i enhver alder uden begrænsninger. Men forholdsregler skal overholdes under alle omstændigheder.

Dråber øger seksuel lyst inden for 10 minutter efter forbrug

Det skal tages i betragtning, at stoffet er kontraindiceret:

  • personer under 18 år
  • med overfølsomhed over for komponenterne
  • kroniske sygdomme i genitourinary system;
  • graviditet og amning
  • patologier af den optiske nerve;
  • krænkelser af udskillelsessystemet
  • hypertensiv sygdom;
  • hjertesvigt.

Forsigtighed gør aldrig ondt, især når det kommer til sundhed. Det er meget vigtigt ikke at overskride den anbefalede dosis. Kantaridin i store mængder bliver gift, derfor er det umuligt at misbruge værktøjet.

I moderate doser er lægemidlet helt sikkert. I tilfælde af overdosering og mod baggrund af individuel følsomhed kan bivirkninger udvikle sig:

  • allergisk hududslæt;
  • hovedpine;
  • afføring lidelser;
  • kvalme;
  • svimmelhed;
  • synshandicap
  • oppustethed;
  • tørhed af mundhinden i munden
  • udseende af blod i urinen.

Mindre bivirkninger går normalt væk alene, alvorlig forgiftning kræver akut lægehjælp. Brug flyvningen er forsigtig, hvis det er nødvendigt, konsulter en læge.

Spanish Gold Fly ansøgningsanmeldelser

Svetlana, 33 år gammel: "Jeg er naturligvis aseksuel, det er meget svært at ophidse mig. Den nye fyr var overraskende aktiv og krævende. Jeg var nødt til at udnytte tricks ved hjælp af fluen. I de mest romantiske øjeblikke tilføjer jeg dråber til vinen og om en halv time kan seksuel energi ikke stoppes. Lægemidlet virker virkelig. "

Alexander, 28 år gammel: "Jeg forkæler undertiden Gold Fly på fester for at tiltrække piger. Straight blev en lokal Casanova på arbejde, og medarbejderne holder fast ved det. Jeg ved ikke, hvordan han handler, fordi jeg i hemmelighed glider den til det modsatte køn. Men pigerne reagerer meget interessant, jeg kan godt lide alt, et normalt emne! ".

Roman, 43 år gammel: "Nogle gange bruger vi vores kone vidunderlige dråber Golden Fly. De påvirker mig ikke særligt, og der er ikke behov for det. Men konen bliver transformeret direkte, er enig i at eksperimentere, kræver en anden dobbelt. Værktøjet er virkelig godt, men det skal bruges lejlighedsvis til skarpe følelser. "